Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Ιτούδης: «Να προστατέψουμε την έδρα μας»


Ιτούδης: «Να προστατέψουμε την έδρα μας»

Ένα πολύ δυνατό ματς για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας περιμένει ο Δημήτρης Ιτούδης να είναι αυτό με τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα κόουτς να τονίζει πως στόχος της ομάδας του είναι να προστατέψει την έδρα της.

Καμία εντός έδρας απώλεια δεν θέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Μία μεγάλη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό περιμένει, από τη μεριά του, ο Νικίτα Κουρμπάνοφ.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και χαρακτηριστικά σημεία παιχνιδιού. Αναμφίβολα χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση και δύναμη για να δώσεις τέτοιου είδους ματς, αλλά πιστεύω πως έχουμε τόσο την ποιότητα όσο και το ταλέντο για να τους κοντράρουμε. Περιμένω να γίνει ένα δυνατό ματς, άλλο ένα δυνατό ματς στον όμιλό μας, όπου είναι πολύ σημαντικό να προστατέψουμε την έδρα μας. Θα μπούμε στο παρκέ να παίξουμε σκληρά μπροστά στον κόσμο μας και ελπίζω να έρθουν πολλοί για να μας βοηθήσουν», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Από την πλευρά του, ο Νικίτα Κουρμπάνοφ είπε: «Δεν συμμετείχα στα περισσότερα παιχνίδια των δύο ομάδων, στο παρελθόν, αλλά ξέρω πόσο ιδιαίτερο είναι να είσαι μέλος της ΤΣΣΚΑ. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα στην άμυνα, γι’ αυτό περιμένω ένα ενδιαφέρον ματς και μία δύσκολη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι προπονητές έχουν φτιάξει ένα λεπτομερές πλάνο για εμάς και θα επικεντρωθούμε στο να το εκτελέσουμε και να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο της έντασης και τα 40 λεπτά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: