Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Σφαιρόπουλος: «Δεν με απασχολεί τι είπε ο Ιτούδης»


Σφαιρόπουλος: «Δεν με απασχολεί τι είπε ο Ιτούδης»

Καμία διάθεση να απαντήσει στις «αιχμές» που άφησε προ καιρού ο Δημήτρης Ιτούδης, περί ανοχής των διαιτητών στη σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού, δεν έδειξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού -την αποτελεσματική άμυνα- ποντάρει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει του δύσκολου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Μόσχα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε σημείο-κλειδί την προσπάθεια να περιοριστεί η επίθεση του αντιπάλου.

«Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι η άμυνά μας. Να κάνουμε όσα έχουμε σχεδιάσει. Να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε στο σκοράρισμα και τη δημιουργία. Θα μετρήσει επίσης ο ρυθμός του παιχνιδιού και στην επίθεση να βρούμε τα διάφορα σημεία της ΤΣΣΚΑ και να τα αντιμετωπίσουμε», σημείωσε.

Εξάλλου, τόνισε ότι η δυναμικότητα των Ρώσων είναι τέτοια που δεν έχει τόσο σημασία αν την αντιμετωπίζεις ως γηπεδούχος, ενώ δήλωσε ότι το πέρασμά του από την ΤΣΣΚΑ δεν τον επηρεάζει στο παραμικρό:«Είναι ίδια τα δεδομένα. Η ΤΣΣΚΑ παίζει καλό μπάσκετ ανεξαρτήτου έδρας. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τη Μόσχα, όμως τώρα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και προσπαθώ για εκείνον το καλύτερο».

Τέλος, για το αν πεισμώνουν τον Ολυμπιακό όσα είπε πρόσφατα ο Δημήτρης Ιτούδης για την άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός (σ.σ. την είχε χαρακτηρίσει υπέρμετρα σκληρή με ανοχή των διαιτητών) είπε: «Δεν με απασχολεί καθόλου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: