Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

«Αν η Ίντερ κάνει πρόταση για Κάτσε, δεν θα υπάρξει πρόβλημα»


«Αν η Ίντερ κάνει πρόταση για Κάτσε, δεν θα υπάρξει πρόβλημα»

Πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Έργκις Κάτσε στην Ίντερ έδωσε ο μάνατζερ του άσου του ΠΑΟΚ, Νίκος Καγιούλης μιλώντας σε ΜΜΕ της Ιταλίας.

Το διαχρονικό φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ίντερ για την απόκτηση του Έργκις Κάτσε επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο «fcinternews.it» ο ατζέντης του άσου του ΠΑΟΚ, Νίκος Καγιούλης.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή τόνισε ότι όλα είναι στο χέρι της Ίντερ και ότι εφόσον καταθέσει πρόταση, τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο να επιτευχθεί συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Για το αν η Ίντερ θα ήταν ένας καλοδεχούμενος προορισμός για τον παίκτη: «Φυσικά. Τόσο εγώ όσο και ο Έργκις θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ίντερ. Μιλάμε για ένα μεγάλο κλαμπ, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Για εμάς όχι μόνο δε θα υπήρχε πρόβλημα να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά θα ήταν μία μεγάλη τιμή και μεγάλη ευκαιρία».

Για την πιθανότητα να επιτευχθεί συμφωνία: «Από τη στιγμή που η Ίντερ κάνει μία επίσημη προσφορά στον ΠΑΟΚ, τότε πιστεύω ότι δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Επιπλέον, μπορώ να πω πως οι πιθανότητες είναι υψηλές».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: