Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

«Εδώ, κανείς δεν είναι υπεράνω άλλων»


«Εδώ, κανείς δεν είναι υπεράνω άλλων»

Ο Τζόρντι Άλμπα τόνισε μια βασική διαφορά ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε το θέμα του σαββατοκύριακου στην Ισπανία –και όχι μόνο.

Στην Βαρκελώνη, ωστόσο, το κλίμα είναι εντελώς αντίστροφο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Τζόρντι Άλμπα αμέσως με το ματς με την Σεβίλλη, πετώντας και την σπόντα για τον CR7: «Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα μπορώ να πω ότι είμαστε δεμένοι σαν αδέρφια και κανείς δεν είναι υπεράνω άλλων. Υπάρχουν μονάδες που κάνουν την διαφορά αλλά είμαστε ομάδα».

Ο Ισπανός αμυντικός πιστεύει (ή τουλάχιστον έτσι λέει) πως η υπόθεση πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτή: «Η βαθμολογική απόσταση παραμένει σημαντική αλλά θα πρέπει να παραμείνει έτσι. Δεν αποκλείουμε την Ρεάλ, είναι μεγάλη ομάδα. Είμαστε στην κορυφή αλλά όσοι είναι πίσω μας, θα μας δυσκολέψουν».

Το εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Μέσι, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον 26χρονο συμπαίκτη του: «Είναι ένα ακόμα γκολ στη συλλογή του Μέσι. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι, είναι τρομερά ευφυής, ο καλύτερος στον κόσμο και κάθε μέρα τον θαυμάζουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: