Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πικέ: «Στοίχημα ότι ο Νεϊμάρ δεν πάει στη Ρεάλ»


Πικέ: «Στοίχημα ότι ο Νεϊμάρ δεν πάει στη Ρεάλ»

Τα... ρέστα του παίζει ο Ζεράρ Πικέ στο ότι ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να πάει στη Ρεάλ, ενώ απέκλεισε και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο ίδιος στη Μάντσεστερ Σίτι.

Σίγουρος πως ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ είναι ο Ζεράρ Πικέ, που τόνισε πως ο Βραζιάνος συμπαίκτης του θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή εκτός Ισπανίας, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

«Έχω στοιχηματίσει πως ο Νεϊμάρ δεν θα πάει ποτέ στη Ρεάλ. Του αρέσει στην Μπαρτσελόνα, αγαπάει το σύλλογο και νομίζω ότι θα μείνει εδώ για πολλά χρόνια» δήλωσε ο Πικέ.

Για το μέλλον του ο Πικέ είπε: «Θα δοκίμαζα να αγωνιστώ σε άλλο πρωτάθλημα στο μέλλον, όταν θα κλείνω την καριέρα μου. Ίσως στις ΗΠΑ, αλλά κανείς δεν ξέρει»

Όσο για το αν θα πήγαινε στην Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα: «Η αγάπη μου για την Γιουνάιτεντ είναι πολύ δυνατή για να πάω στην Σίτι, οπότε δεν βλέπω να φοράω τη φανέλα της ακόμα κι αν είναι ο Γκουαρντιόλα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: