Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πράνιτς: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση»


Πράνιτς: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση»

Δυσκολεύτηκε να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο που ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ, αλλά παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είναι σε καλή κατάσταση. «Δεν ξεχάσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο», σχολίασε.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 από την ΑΕΚ και τόνισε πως είναι δύσκολο να είναι δύσκολο να εξηγήσει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, μιλώντας στην κάμερα της Nova λίγο μετά το τέλος του ματς.

«Βρεθήκαμε πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν ήρθε το γκολ. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα και όταν έρχεται ένα τέτοιο και όλα πάνε στραβά είναι δύσκολο να το εξηγήσεις.

Σίγουρα εμείς δεν ξεχάσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο γιατί έχουμε καλούς παίκτες, κάτι που το δείξαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Πάντα πρέπει να υπάρχουν κίνητρα. Σε λίγο καιρό παίζουμε με τον Ολυμπιακό και έχουμε την ευκαιρία να επαναφέρουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά στο παιχνίδι αυτό», ανέφερε ο Κροάτης μπακ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: