Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Κλοπ: «Τώρα νιώθουμε σκ… Αλλά θα επανέλθουμε»


Κλοπ: «Τώρα νιώθουμε σκ… Αλλά θα επανέλθουμε»

Παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση των παικτών της Λίβερπουλ, ο Γερμανός τεχνικός επιμένει πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Μία ήττα είναι πάντα μια ήττα, αλλά τίποτα παραπάνω σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ παραδέχεται πως οι ποδοσφαιριστές του πήραν βαριά την απώλεια του Λιγκ Καπ από την Μάντσεστερ Σίτι, παρ’ όλα αυτά δεν θα το αφήσει να τους ρίξει την ψυχολογία: «Νομίζετε πως (μετά από κάτι τέτοιο) κλείνομαι σπίτι για 4 εβδομάδες; Νιώθεις την ήττα, δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι σημαντικό. Μπορείς να πέσεις, αλλά οφείλεις να σηκωθείς. Μόνο οι ηλίθιοι παραμένουν στο πάτωμα και περιμένουν να έρθει η επόμενη ήττα. Εμείς θα επανέλθουμε, 100%».

Ο 48χρονος Γερμανός συνέχισε λέγοντας πως: «Απόψε νιώθουμε σκουπίδια, σκ…, αλλά αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, θα δούμε φως στο τούνελ».

Ο Κλοπ διευκρίνισε τον λόγο για τον οποίο δεν επέλεξε τον Ντάνιελ Στάριτζ για να χτυπήσει πέναλτι, καθώς υπέφερε από κράμπες: «Δεν μπορούσε να περπατήσει, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να τον χρησιμοποιήσω».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: