Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πογέτ: «Ήταν η χειρότερη ΑΕΚ από τα τρία ντέρμπι»


Πογέτ: «Ήταν η χειρότερη ΑΕΚ από τα τρία ντέρμπι»

Ο Πογέτ, βραχνιασμένος από τις φωνές του στο πρώτο 45λεπτο, δήλωσε στο Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ: «Ήταν η χειρότερη ΑΕΚ από τα τρία ντέρμπι… τη διαφορά την έκανε ο Βάργκας».

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Kick Off της κάμερας του ΣΚΑΪ έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ, μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, βραχνιασμένος από τις φωνές του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και από εκείνες στο γκολ του Βάργκας, τόνισε: «Τη διαφορά την έκανε ο Βάργκας. Και μάλιστα, η μέρα του δεν ήταν καλή. Πρέπει, όμως, ως προπονητής να δείχνω υπομονή, γιατί ξέρω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά»!

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ και αν ήταν η χειρότερη εμφάνισή της από τα τρία εντός έδρας ντέρμπι, είπε ξεκάθαρα: «Ναι ναι ναι... Ήταν η χειρότερη ΑΕΚ και από τα τρία ντέρμπι. Αλλά είναι πολύ καλό να μπορείς να νικάς χωρίς να παίζεις καλά. Μας κάνει τη δουλειά μας εύκολη, για την εδβομάδα που έρχεται».

Τέλος, για το αν η Ένωση πήρε το μάθημά της με την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου, σημείωσε: «Ναι, πήραμε το μάθημά μας. Έχω χρόνο να μελετήσω τον Ατρόμητο, όμως…».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: