Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σαββίδης αποκάλυψε τις σκέψεις του για το γήπεδο του ΠΑΟΚ!! (video)


Ο Σαββίδης αποκάλυψε τις σκέψεις του για το γήπεδο του ΠΑΟΚ! (video)

«Είτε πρέπει να ανακαινίσουμε πλήρως την Τούμπα είτε πρέπει να εμφανιστεί μια Τούμπα σε άλλο μέρος», τόνισε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβ. Σαββίδης και πρόσθεσε: «Θα κάνω ό,τι μου πείτε εσείς, οι οπαδοί»!

Τις σκέψεις του, ή, καλύτερα, το όραμά του για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, μοιράστηκε με τους φίλους της ομάδας στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην αμερικανική πόλη και αφότου έκανε την απίστευτη δήλωση για το πώς θέλει να τον θάψουν όταν πεθάνει, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του βορρά» απάντησε σε σχετική ερώτηση οπαδού για το γήπεδο, αποκαλύπτοντας το δίλημμά του: «Εγώ θα σας συμβουλευτώ εσάς. Εννοώ τους οπαδούς. Αρκεί να είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, σε κάθε γωνιά της Γης! Τι είναι αυτό που με ανησυχεί, όμως;

Σήμερα, όταν κάποιος λέει ΠΑΟΚ, αμέσως εννοεί Τούμπα. Και όταν λέμε Τούμπα, καταλαβαίνουμε ότι είναι το μέρος όπου χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα στην ομάδα, έκανα τον γύρο της Τούμπας και είπα ότι εμείς θα φύγουμε από εδώ. Αλλά μετά έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι αυτό μπορεί να είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος του ΠΑΟΚ! Μπορούμε να χτίσουμε ένα νέο γήπεδο. Αλλά μπορούμε να έχουμε νέα Τούμπα; Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της ομάδας, εκεί που το σώμα μου αισθάνεται την ενέργεια; Και όταν ακόμα βρίζουν, εμένα δεν με πειράζει!

Σήμερα, λοιπόν, είμαι μπροστά σε ένα δίλημμα: Είτε πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη ανακαίνιση της Τούμπας είτε πρέπει να… εμφανιστεί μια Τούμπα σε άλλο μέρος! Τεχνικά, αλλά και οικονομικά, θεωρώ πως αυτόν τον στόχο μπορούμε να τον πετύχουμε σε νέο μέρος.

Όμως, στο χωρίο που γεννήθηκα, όταν ακόμα πουλούσα μια αγελάδα, πήγαιναν και έβλεπαν σε ποιο στάβλο θα πάει η αγελάδα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η νέα Τούμπα θα είναι ένα μέρος όπου θα αισθανόμαστε άνετα. Ωστόσο, εγώ θα σας συμβουλευτώ, με όλους τους φιλάθλους θα γίνει μια μεγάλη εργασία για να ακούσουμε τις γνώμες σας και αυτό που θα θελήσετε εσείς, αυτό θα κάνω και εγώ
»!










*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: