Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πετράκης: «Χρειαζόμασταν τη σημερινή νίκη»


Πετράκης: «Χρειαζόμασταν τη σημερινή νίκη»

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη του ΠΑΣ με 4-2 επί του Πανθρακικού. «Δεν δημιούργησε προϋποθεσεις ευκαιριών ο Πανθρακικός και πέτυχε δύο γκολ», σχολίασε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα με το 4-2 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή και ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην ανάγκη που είχε η ομάδα του για να πάρει τη νίκη. Επίσης, στάθηκε και στο γεγονός ότι οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν.

«Χρειαζόμασταν τη σημερινή νίκη, γιατί είχαμε μείνει πίσω βαθμολογικά λόγω προγράμματος, αλλά και λόγω των συνθηκών. Η νίκη μας είναι δίκαιη. Ο Πανθρακικός δεν δημιούργησε προϋποθέσεις ευκαιριών, ωστόσο πέτυχε 2 γκολ. Γυρίσαμε το ματς παρότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ. Πρέπει, ωστόσο, να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον και τις επόμενες αγωνιστικές, για να μη βρεθούμε ξανά σε τέτοια θέση», είπε αρχικά ο τεχνικός των Ηπειρωτών.

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έβαλε 4 γκολ ενώ είχε μείνει 4 αγωνιστικές χωρίς γκολ: «Δεν αφορά μόνο τους επιθετικούς. Η αξία των παικτών δεν μεταβάλλεται σε κάθε αγώνα, μεταβάλλεται όμως η εικόνα. Οι Μανιάς και Ίλιτς έχουν την ικανότητα και σήμερα αναδείχτηκε».

Για το κίνητρο της συνέχειας του πρωταθλήματος: «Δεν σκεφτόμαστε το τέλος της σεζόν, αλλά κάθε αγώνα ξεχωριστά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: