Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Από τον Δημητριάδη στον Βάργκας!!


Από τον Δημητριάδη στον Βάργκας

Πέρασαν 25 χρόνια για να σκοράρει ένας παίκτης της ΑΕΚ στις τρεις εντός έδρας νίκες της ομάδας του επί Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Στη λίστα και οι Μπλάνκο-Λυμπερόπουλος.

Ο Ρόναλντ Βάργκας έγραψε το όνομά του στην ιστορία της ΑΕΚ πετυχαίνοντας τα γκολ των νικών στα τρία ντέρμπι στο ΟΑΚΑ απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (1-0).

Η τελευταία σεζόν που κάποιος παίκτης της «Ένωσης» είχε σκοράρει ΚΑΙ στα τρία εντός έδρας ντέρμπι της ήταν το 1991/92, όταν ο Βασίλης Δημητριάδης είχε βρει δίχτυα με τους «κιτρινόμαυρους», που είχαν επικρατήσει με το ίδιο σκορ (3-1) στα τρία αντίστοιχα ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο την περίοδο 2008/09 είχε σκοράρει απέναντι σε Ολυμπιακό (δις στον τελικό Κυπέλλου, 4-4, που κρίθηκε στα πέναλτι), Παναθηναϊκό (2-1 για το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ) και ΠΑΟΚ (τρις, δύο στην Τούμπα-τη μία για τα play offs και μία στο ΟΑΚΑ για τα play offs).

Ο τελευταίος παίκτης που είχε σκοράρει κατά των τριών άλλων «μεγάλων» στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ την ίδια σεζόν (ανεξαρτήτως έδρας) ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος το 2007/08. Τότε είχε πετύχει γκολ στην ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, στο 4-0 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και στο 4-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: