Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Μπάρκας: «Στόχος μας ο τελικός»


Μπάρκας: «Στόχος μας ο τελικός»

Μια καλή κλήρωση για να καταφέρει να φτάσει στον στόχο του, τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, θέλει ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τον τερματοφύλακά του Βασίλη Μπάρκα.

Καλά στα πόδια τους πατάνε πλέον οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, που με τον νέο προπονητή έχουν αποκτήσει ψυχολογία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα των Περιστεριωτών, Βασίλη Μπάρκα. Ωστόσο, ο νεαρός γκολκίπερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον στόχο της ομάδας, που είναι ο τελικός του Κυπέλλου αλλά και τον προσωπικό του στόχο που είναι η Εθνική και το εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε:


Για τη νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρω αν η νίκη μας είναι θέμα πίστης. Σίγουρα νιώθουμε πλέον καλά στα πόδια μας. Η ψυχολογία μας ανεβαίνει και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Έπρεπε σιγά σιγά να διώξουμε το άγχος, τώρα παίζουμε καλά, αρχίζουμε να βάζουμε και γκολ. Προχωράμε και όπου φτάσουμε».

Για τον στόχο του τελικού: «Σίγουρα ο τελικός είναι ένας στόχος, αλλιώς δεν ξεκινάς καν να παίζεις. Ελπίζω να έχουμε μια καλή κλήρωση και να συνεχίσουμε».

Για τη βελτίωση της ομάδας μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα: «Είναι λίγο διαφορετικά στο πρωτάθλημα. Εκεί ξεκινήσαμε στραβά, ειδικά μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Με τον νέο κόουτς όμως δουλέψαμε, ανεβάσαμε την ψυχολογία μας, βελτιωθήκαμε και πλέον όλα αυτά αρχίζουν να βγαίνουν στο γήπεδο και έρχονται και τα αποτελέσματα».
Για τους στόχους της καριέρας του: «Το όνειρό μου για αρχή είναι να καθιερωθώ στον Ατρόμητο, να πάει καλά η ομάδα αρχικά και μετά να βελτιώνομαι και εγώ. Σίγουρα η Εθνική ομάδα είναι στα πλάνα μου και αν γίνεται να παίξω στο εξωτερικό κάποια στιγμή θα το ήθελα πολύ. Το αγαπημένου μου πρωτάθλημα είναι το αγγλικό -το καλύτερο πρωτάθλημα για μένα- και ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να παίξω εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: