Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Πήρε και Δερμιτζάκη ο ΟΦΗ!


Πήρε και Δερμιτζάκη ο ΟΦΗ

Τον 24χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Δερμιτζάκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, ενέταξε στο δυναμικό του ο ΟΦΗ.

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι από δω και στο εξής ο Γιάννης Δερμιτζάκης.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και συμφώνησε σε όλα με τον ΟΦΗ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ανακοίνωση:
«Σε μια μεταγραφή με προοπτική για το παρόν και το μέλλον προχώρησε ο ΟΦΗ, ο οποίος απέκτησε τον 24χρονο Ηρακλειώτη τερματοφύλακα Γιάννη Δερμιτζάκη (γενν. 5/11/1992).

Ο Δερμιτζάκης έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και ο ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτηση του υψηλόσωμου (1μ93) τερματοφύλακα, ο οποίος την Τετάρτη (10/2) το πρωί υπέγραψε τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ και ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με την κρητική ομάδα
».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ασπρόμαυρων» είπε: «Χαίρομαι πραγματικά που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Παρακολουθώ από κοντά την προσπάθεια της ομάδας και θέλω και εγώ να βοηθήσω ώστε ο ΟΦΗ να ξεφύγει από την Γ Εθνική. Θα δώσω το 100% ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει στην Σούπερ Λίγκ. Σε αυτήν την κατηγορία την οποία γνώρισα και εγώ μέσω του Εργοτέλη, θέλω να επιστρέψω και προσωπικά. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και πιστεύω ότι συμβαδίζει με το όραμα της ομάδας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα βρεθώ σε ένα γνώριμο για μένα περιβάλλον, καθώς στον ΟΦΗ θα βρώ παλιούς μου συμπαίκτες στον Εργοτέλη, αλλά και παιδιά τα οποία γνωρίζω προσωπικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ορεξάτος να προσφέρω στον ΟΦΗ και πιστεύω ότι όλα θα πάνα καλά».

Ποιος είναι
Ο Γιάννης Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 5/11/1992 στο Ηράκλειο. Αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 1μ93.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Μαραθώνα Καλεσών. Αργότερα αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με το Γιούχτα. Ακολούθησε η Κ20 του Εργοτέλη και αργότερα (2011) η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Με τον Εργοτέλη συμμετείχε τόσο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ όσο και της Football league.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: