Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Δέλλας: «Δουλέψαμε στο γήπεδο και περάσαμε άξια»


Δέλλας: «Δουλέψαμε στο γήπεδο και περάσαμε άξια»

Πολλές φορές συγχαρητήρια έδωσε στους παίκτες του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου, ο Τραϊανός Δέλλας, λέγοντας πως είναι πολύ δύσκολο να αποκλίσεις τον Παναθηναϊκό σε διπλά παιχνίδια.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει το τέρμα με τον Στόιτσεφ και στη συνέχεια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, φθάνοντας σε μια άξια νίκης, σύμφωνα με τον προπονητή του Τραϊανό Δέλλα, με τον 39χρονο να λέει και μερικά καλά λόγια για τα παιδιά που δεν αγωνίζονται.

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είναι καθόλου εύκολο σε διπλά παιχνίδια να προκρίνεσαι με τον Παναθηναϊκό. Το 0-0 ήταν ύπουλο σκορ και αποδείχθηκε σήμερα σε ένα κλειστό παιχνίδι. Ήταν φανερό πως το πρώτο μας μέλημα ήταν να μην δεχθούμε γκολ. Ειδικά εμείς που θα θέλαμε μετά 2. Εμείς πετύχαμε πρώτοι το γκολ και στην συνέχεια δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ο στόχος ήταν πολύ μεγάλος και για αυτό πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Δούλεψαν πολύ στο γήπεδο και άξια πέρασαν. Ο κόσμος έδωσε ώθηση στα παιδιά. Πρώτη φορά το αισθάνθηκα έτσι το γήπεδο και το ίδιο θέλω να δω και το Σάββατο, όπου ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρομήτου.

Για το αν το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί στόχο της ομάδας του, ο Δέλλας ανέφερε: «Ο Ατρόμητος έχει βρεθεί σε τελικούς τα τελευταία χρόνια. Ας περιμένουμε την κλήρωση και θα δούμε. Αυτό το παιχνίδι για εμένα έχει περάσει, κοιτάω το ματς του επόμενου Σαββάτου».

Για το αν η ψυχολογία της ομάδας θα ανέβει μετά την πρόκριση: «Σίγουρα βοηθάει. Είτε στις νίκες είτε στις ήττες πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων για να μπορούμε να δουλεύουμε. Με μία νίκη δεν μπορείς να πετάς στα σύννεφα ή με μία ήττα να χάνεσαι για πολύ καιρό. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ. Θέλω να σταθώ στα παιδιά που δεν παίζουν. Αυτά τα παιδιά κρατούν την καλή αύρα στα αποδυτήρια με την συμπεριφορά τους και με εμένα εδώ θα τους δοθούν οι ευκαιρίες να παίξουν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: