Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κονέ: «Σπουδαία ευκαιρία για εμένα η Φιορεντίνα»


Κονέ: «Σπουδαία ευκαιρία για εμένα η Φιορεντίνα»

Έτοιμος να παίξει με τη φανέλα της Φιορεντίνα, εμφανίζεται ο Παναγιώτης Κονέ στη Φιορεντίνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην παρουσίασή του, ενώ ανέφερε πως προσπαθεί να βρει τα «κουμπιά» της ομάδας.

Ως μια σπουδαία ευκαιρία για τον ίδιο, βλέπει ο Παναγιώτης Κονέ την μεταγραφή του στη Φιορεντίνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε κατά την παρουσίασή του από τον ιταλικό σύλλογο.

«Η Φιορεντίνα είναι σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό όταν αγωνιζόμουν με την Εθνική Ομάδα κι έλειψα για τρεις μήνες. Προπονούμαι πλέον με την ομάδα περίπου δύο βδομάδες κι ελπίζω να παίξω. Μπορώ να παίξω την Κυριακή (14/2). Έχω μιλήσει με τον προπονητή λίγο, πρέπει να βρω τα “κουμπιά” της ομάδας. Πρέπει να καταλάβω τι ζητάει ο Σόουζα από εμένα», είπε αρχικά ο Έλληνας χαφ.

Για το ματς με την Ίντερ: «Δεν νιώθω ένταση, δουλεύουμε καλά, όλη η ομάδα είναι ήρεμη κι όλοι οι παίκτες φιλικοί και με έχουν βοηθήσει από την αρχή. Το ματς κόντρα στην Ίντερ είναι μία δύσκολη πρόκληση και παράλληλα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε πως είμαστε δυνατοί, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: