Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

«Κιτρινόμαυρος»… πυρετός!!!


«Κιτρινόμαυρος»… πυρετός!

Σε ρυθμούς ντέρμπι έχει μπει για τα καλά η ΑΕΚ! Η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και προδιαθέτει για… λαοθάλασσα το Σάββατο.

Πέρυσι ήταν ρεβάνς Κυπέλλου. Και μάλιστα με ευνοϊκό σκορ στο πρώτο παιχνίδι.

Τι κι αν πρόκειται όμως για ένα ματς πρωταθλήματος που δεν θα κρίνει δα και τόσα πολλά; Τι κι αν η διαφορά στη βαθμολογία είναι μεγάλη; Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει πώς και πώς το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που έδειχνε η προπώληση των εισιτηρίων από την προηγούμενη εβδομάδα -ότι θα υπάρξει κοσμοσυρροή στο ΟΑΚΑ- επιβεβαιώνεται και από την κίνηση των τελευταίων ημερών. Τρεις μέρες λοιπόν πριν από τη σέντρα, η ΠΑΕ αναγκάστηκε να ανοίξει τρεις ακόμα θύρες στο πάνω διάζωμα και υπολογίζεται ότι περισσότερες από 23.000 θέσεις (χωρίς τα 10.000 διαρκείας) έχουν ήδη κλειστεί.

Κάτι που σημαίνει ότι το βράδυ του Σαββάτου αναμένονται το λιγότερο 40.000 φίλοι της ΑΕΚ στο γήπεδο. Πέραν της ικανοποίησης όμως για την ανταπόκριση του κόσμου, στην «Ένωση» είναι σε επιφυλακή και για να μη συμβεί το παραμικρό. Ήδη λοιπόν λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της τάξης, ενώ σε συνεννόηση και με τους οργανωμένους οπαδούς θα επιδιωχθεί να προστατευτεί με κάθε τρόπο η ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: