Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Σενάριο για ΑΕΚ και Μπλάνκο!!


Σενάριο για ΑΕΚ και Μπλάνκο!

Φημολογία για μια… επανασύνδεση που θα ενθουσίαζε τον κόσμο της ΑΕΚ δημιουργήθηκε στο Εκουαδόρ. Σύμφωνα με ραδιοφωνική εκπομπή, η «Ένωση» ενδιαφέρεται να αποκτήσει και πάλι τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Σενάριο που μοιάζει δύσκολο να έχει βάση, αλλά θα ενθουσίαζε τον κόσμο της ΑΕΚ σε περίπτωση που είχε ψήγματα αλήθειας, εντοπίστηκε στο Εκουαδόρ.

Όπως ανέφερε στη ραδιοφωνική της εκπομπή, η δημοσιογράφος Μαρία Σολεδάδ Ρέγες (και κατόπιν αναμεταδόθηκε από αρκετά ΜΜΕ της χώρας) η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Η Μπαρτσελόνα του Γουαγιακίλ, όπου αγωνίζεται ο Αργεντινός, απέκτησε τον Ουρουγουανό στράικερ, Τζόναθαν Άλβες. Το γεγονός, δε, ότι σκοπεύει να ενισχυθεί κι άλλο στη γραμμή κρούσης κάνει πιθανότατη την αποχώρηση ενός από τους υπάρχοντες επιθετικούς.

Αυτή την κατάσταση παρουσιάζεται διατεθειμένη να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ. Αναφέρεται λοιπόν ότι -παρόλο που έληξε η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα- ο σύλλογος βρίσκεται στα ίχνη του Μπλάνκο, για τον οποίο σημειώνεται ότι είναι ίνδαλμα στις τάξεις του κόσμου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: