Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κατηφόρα δίχως τέλος!!


Κατηφόρα δίχως τέλος

Μέγα κάζο υπέστη η Μπορντό καθώς αποκλείστηκε εντός έδρας από τη Ναντ με 4-3, δεχόμενη δύο γκολ στη δεύτερη παράταση και η τραγική της πορεία μετά το πρωτάθλημα συνεχίστηκε και στο Κύπελλο Γαλλίας.

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει φέτος η Μπορντό. Οι Γιρονδίνοι μετά την πολύ κακή τους πορεία στο πρωτάθλημα, συνέχισαν τις τραγικές εμφανίσεις στο Κύπελλο και έμειναν εκτός θεσμού στη φάση των «16», αφού ηττήθηκαν εντός έδρας στην παράταση με σκορ 4-3 από τη Ναντ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6' με τον Μπαμού αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κριβεγί στο 22' και έκαναν την ανατροπή στο 51' με τέρμα του Πιγόγκο Πόκο. Ωστόσο, οι παίκτες της Ναντ «απάντησαν» στο 66' με τον Σίγκπορσον και έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί, η Μπορντό έκανε το 3-2 με τον Μάλκομ στο 98' αλλά η Ναντ έφερε... τούμπα το ματς με δύο γκολ στο τελευταίο εξάλεπτο. Αρχικά, στο 114' ο Αουντέλ έκανε το 3-3 και στο 118' ο Μπεντόγια έκανε την απόλυτη ανατροπή χαρίζοντας την πρόκριση στην Ναντ.

Σε αντίθεση με τη Μπορντό, η Σεντ Εντιέν γλύτωσε το κάζο και απέκλεισε έστω και στην παράταση την Τρουά με σκορ 2-1. Για τους νικητές άνοιξε το σκορ στο 62' ο Τανανέ και το 2-1 διαμόρφωσε στην παράταση (107') ο Μοπάι. Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 78', ο Νιβέτ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και είχε στείλει το ματς στην παράταση.

Τέλος, η Λοριάν είχε ένα εύκολο απόγευμα, επικρατώντας 4-0 στην έδρα της Σαρέ Ουνιόν. Ο Ζινό πέτυχε δύο τέρματα στο 51' και το 89', ενώ από ένα γκολ σκόραραν οι Φοφανά (74'), Μπαρθελμέ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: