Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Φυτανίδης: «Ο Ατρόμητος μπορεί να διεκδικήσει κάτι πολύ καλό»


Φυτανίδης: «Ο Ατρόμητος μπορεί να διεκδικήσει κάτι πολύ καλό»

Συγκρατημένος, παρά τη σπουδαία πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Φυτανίδης, που τόνισε πως ο Ατρόμητος μπορεί να διεκδικήσει κάτι πολύ καλό, που τον μεγαλώνει.

Απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά, ταυτόχρονα, μετρημένος και συγκρατημένος, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σωκράτης Φυτανίδης, έπειτα από τη σπουδαία νίκη-πρόκριση (1-0) του Ατρομήτου επί του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Αρχικά, είπε: «Αυτό, σήμερα, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Και στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ψυχολογικό. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Αντιμετωπίσαμε άλλη μια πολύ δύσκολη ομάδα μέσα σε λίγες μέρες. Η ομάδα αντιδράει με θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Αλλά τώρα έχουμε τρία κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Κλονίζεται η αυτοπεποίθηση μερικές φορές, και θέλεις, αλλά δεν μπορείς. Το σημαντικό είναι, όμως, πως η δουλειά που κάνουμε φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα μετά από μία δύσκολη περίοδο να βρισκόμαστε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Πρόσθεσε, δε: «Φέτος είναι μια διαφορετική, μια περίεργη χρονιά. Πέρυσι και πρόπερσι τα πήγαμε πολύ καλά, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι εντελώς διαφορετικές χρονιές. Φέτος είναι άσχημη, δεν την ευχαριστιέται κανείς και δεν μπορείς να βρεις πολλά κοινά σημεία, εκτός από το Κύπελλο. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Θυμάμαι πως φτάσαμε στον τελικό και δεν τα καταφέραμε για λίγο. Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι πολύ καλό για την ομάδα, που τη μεγαλώνει».

Τέλος, δήλωσε: «Κοιτάζω τη δική μου ομάδα όταν παίζεται ένα παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα γίνεται καλή ή κακή όταν την αφήνεις. Και εμείς, με τον τρόπο που παίξαμε, δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να κάνει ευκαιρίες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: