Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Στου Ρέντη ο Ιντέγε!!


Στου Ρέντη ο Ιντέγε

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ενσωματώθηκε την Τετάρτη ο Μπράουν Ιντέγε, που επέστρεψε απ' το Λονδίνο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν με τη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών ήταν σήμερα και ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος επέστρεψε αργά χθες βράδυ απ το Λονδίνο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έκανε δίτερμα στη σημερινή προπόνηση και δεν άνοιξε τα “χαρτιά” του για την εντεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ΟΑΚΑ απέναντι στους “κιτρινόμαυρους”. Οι πληροφορίες πάντως απ΄του Ρέντη αναφέρουν ότι ο Παϊτίμ Κασάμι κερδίζει έδαφος έναντι του Ανδρέα Μπουχαλάκη και παρά τις αρχικές σκέψεις του Σίλβα για επιλογή του Έλληνα μέσου, φαίνεται πως ο Ελβετός συγκεντρώνει πλέον περισσότερες πιθανότητες.

Σε ότι αφορά τον Καμπιάσο και σήμερα έκανε μέρος της προπόνησης και πλέον δεν είναι σίγουρη η παρουσία του στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα ο Μάρκο Σίλβα θα φανερώσει τα πλάνα του στην αυριανή προπόνηση των πρωταθλητών στου Ρέντη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: