Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Έγγραφο σε Σιμιτζόγλου για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Αλαφούζο!!


Έγγραφο σε Σιμιτζόγλου για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Αλαφούζο

Ο αθλητικός δικαστής της Super League έστειλε έγγραφο στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ ρωτώντας τον αν προτίθεται να ασκήσει διώξη σε ΑΕΚ, Ατρόμητο, αλλά και σε Αλαφούζο!

Σε μία… πρωτότυπη κίνηση προέβη σήμερα (10/2) ο αθλητικός δικαστής της Super League, Σπύρος Καποδίστριας.

Ενώ κάλεσε κανονικά σε απολογία ΑΕΚ, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, οι κλήσεις των δύο πρώτων δεν είναι -ορθώς, αφού δεν ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα- για «εκτεταμένα επεισόδια», ενώ δεν κάλεσε τον Γιάννη Αλαφούζο για την επίσκεψή του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ματς με την Ξάνθη.

Ωστόσο, το… περίεργο της υπόθεσης είναι ότι έστειλε ο ίδιος έγγραφο στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με το οποίο τον ρωτάει αν προτίθεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, αλλά και έγγραφο στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για το αν υπάρχει περίπτωση να διερευνήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες των αξιωματούχων ή παραγόντων του Παναθηναϊκού! Αξίζει να θυμίσουμε, ωστόσο, πως στην αντίστοιχη περίπτωση του Γιώργου Σπανού, ο αθλητικός δικαστής τον είχε καλέσει απευθείας σε απολογία.

Περιμένουμε να δούμε τις επόμενες ώρες αν η παρέμβαση του κ. Καποδίστρια οδηγήσει σε διώξεις για ΑΕΚ, Ατρόμητο, αλλά και για τον Γιάννη Αλαφούζο…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: