Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Αντιφασιστικό μήνυμα στη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι!! (pics)

H Ζανκτ Πάουλι, του… δικού μας, Έβαλντ Λίνεν, γνωστή για την κοινωνικοπολιτική της ιδεολογία, πήρε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία.

Αντιφασιστικό μήνυμα στη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι! (pics)Μια, τουλάχιστον ξεχωριστή, φανέλα, δείγμα του γνωστού… εντονότατου αντιφασιστικού προσώπου της, θα φορέσει την ερχόμενη Παρασκευή (12/2) η Ζανκτ Πάουλι.

Η ομάδα του Αμβούργου, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Έβαλντ Λίνεν, αποφάσισε να φορέσει στο παιχνίδι με τη Λειψία την ασπρόμαυρη εμφάνισή της, μόνο που μπροστά θα φέρει το μήνυμα: «Όχι φασίστες στο ποδόσφαιρο», με αφορμή και τη διεθνή ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος.

Άλλη μία ξεχωριστή πρωτοβουλία από τη γερμανική ομάδα, γνωστή για την κοινωνικοπολιτική της ιδεολογία. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, τον τελευταίο καιρό οι οπαδοί της ομάδας έχουν σηκώσει πανό στη μνήμη του Παύλου Φύσσα και κατά του ναζισμού, έχουν, σε συνεργασία με την ομάδα, μοιράσει φαγητό τα Χριστούγεννα σε 1000 άπορους, ενώ τα πανό που καλωσορίζουν τους πρόσφυγες στη Γερμανία και η έμπρακτη στήριξη σε αυτούς είναι χαρακτηριστικά.

inner

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: