Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Μπόνους για παραμονή στην κατηγορία στους παίκτες της Λέστερ!!


Μπόνους για παραμονή στην κατηγορία στους παίκτες της Λέστερ

Ακόμα κι αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα, το μπόνους στο τέλος της σεζόν θα είναι για την… μη πτώση τους από την Πρέμιερ Λιγκ!

Ποιος από τους παίκτες της Λέστερ θα μπορούσε να φανταστεί το καλοκαίρι ότι λίγους μήνες μετά θα ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου; Μάλλον ούτε καν ο πιο αισιόδοξος. Ειδικά δε, αν λάβουμε υπόψη την συμφωνία για το μπόνους που υπογράφηκε στην αρχή της σεζόν, η οποία δεν συμπεριελάμβανε την περίπτωση πρωταθλήματος!

Κάθε αρχή της αγωνιστικής περιόδου, οι ομάδες συντάσσουν συμβόλαια όπου αναφέρονται τα μπόνους για την επίτευξη των στόχων που θέτει ο κάθε σύλλογος. Στην περίπτωση της Λέστερ, σκοπός ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Βλέποντας τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως ο στόχος έχει επιτευχθεί για φέτος…

Να σημειώσουμε πως στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχει αυστηρός κανονισμούς που δεν επιτρέπει καμία αλλαγή στα συμφωνηθέντα, πράγμα που σημαίνει πως οι παίκτες της Λέστερ ακόμα και αν στεφθούν πρωταθλητές, θα πάρουν το μπόνους για την μη πτώση τους από την μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: