Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Οι ημερομηνίες των αγώνων Κυπέλλου…!!


Οι ημερομηνίες των αγώνων Κυπέλλου…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μία παρατήρηση μέσα από το sport-fm.gr και εκφράζει και μία απορία...
• Ας ρίξουμε μία ματιά στις ημερομηνίες των προημιτελικών του Κυπέλλου, για να βγάλουμε κάποια, ενδεχομένως, χρήσιμα συμπεράσματα.

• Ζευγάρι ΑΕΚ-Ηρακλής.
Πρώτο ματς 28.1. Πριν από αυτό το ματς είχαμε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 24.1 και Ηρακλής-Πλατανιάς στις 25.1. Άρα, η ΑΕΚ έπαιξε με το προνόμιο της μίας ημέρας παραπάνω ξεκούρασης από τον Ηρακλή, που είχε και την επιβάρυνση του ταξιδιού από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Η ρεβάνς Ηρακλή-ΑΕΚ έγινε με ίδιες συνθήκες για τις δύο ομάδες κι όχι όπως το πρώτο ματς.

• Ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.
Δεύτερο ματς σήμερα. Πριν από αυτό το ματς, τη ρεβάνς δηλαδή, είχαμε Παναθηναϊκός-Ξάνθη 6.2 και Ατρόμητος-ΑΕΚ 7.2. Άρα, ο Παναθηναϊκός παίζει με το προνόμιο της μίας ημέρας εξτρά ξεκούρασης σε σχέση με τον Ατρόμητο. Το πρώτο ματς Παναθηναϊκός-Ατρόμητος έγινε με τις ίδιες συνθήκες για τις δύο ομάδες κι όχι όπως το σημερινό.

• Ζευγάρι ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.
Πρώτο ματς 27.1. Πριν από αυτό το ματς είχαμε Πανιώνιος-Αστέρας στις 23.1 και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 24.1. Άρα, ο Πανιώνιος έπαιξε με το προνόμιο της μίας ημέρας παραπάνω ξεκούρασης από τον ΠΑΟΚ, που είχε και την επιβάρυνση του ταξιδιού από τη Θεσσαλονίκη.
Δεύτερο ματς αύριο. Πριν από αυτό το ματς, τη ρεβάνς δηλαδή, είχαμε Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 7.2 και Παναιώνιος-Παναιτωλικός στις 8.2. Άρα, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που τώρα θα παίξει με το προνόμιο της μίας ημέρας παραπάνω ξεκούρασης από τον Πανιώνιο, που θα έχει και την επιβάρυνση του ταξιδιού στη Θεσσαλονίκη.

Άρα, «μια ή άλλη» πάει εδώ.

• Ζευγάρι Ολυμπιακός-Αστέρας. Και τα δύο παιχνίδι έγιναν ακριβώς κάτω από τις ίδιες συνθήκες, ημερολογιακές. Καμία ομάδα δεν ωφελήθηκε να έχει κάποια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από την άλλη.

• Εγώ φυσικά και δεν θα κάτσω να γράψω ότι η ΕΠΟ όρισε έτσι τα παιχνίδια ώστε να ωφεληθούν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός εις βάρος των αντιπάλων τους-όπως θα έκαναν άλλοι εάν ωφελούνταν ο Ολυμπιακός από τις ημερομηνίες και αδικούνταν Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ. Φαντάζομαι ότι έτσι της προέκυψαν της ΕΠΟ κι από τηλεοπτικούς λόγους κι από την ανάγκη να γίνουν ματς και Τετάρτη και Πέμπτη κλπ, κλπ.

• Απλά αναρωτιέμαι, μία…εγκληματική οργάνωση, που θέλει τόσο πολύ το κακό των άλλων μεγάλων ομάδων και να ευνοεί μόνο τον Ολυμπιακό, θα όριζε κατ΄αυτό τον τρόπο τους κρίσιμους προημιτελικούς αγώνες;…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: