Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Τους «έφτιαξε» ο Σίλβα!!


Τους «έφτιαξε» ο Σίλβα

Στα σημεία που χρειάζεται να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει των αγώνων με ΑΕΚ και Άντερλεχτ στάθηκε ο Μάρκο Σίλβα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Καθαρό μυαλό στη μεσοεπιθετική γραμμή και λιγότερο άγχος ζήτησε ο Μάρκο Σίλβα από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει των αγώνων με ΑΕΚ και Άντερλεχτ, στη χθεσινή του ομιλία στου Ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο μοναδικός αντίπαλος που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του είναι το άγχος και για αυτό το λόγο θέλησε να μιλήσει για αυτό στους παίκτες του.

Επίσης, ζήτησε περισσότερη έμπνευση και πρωτοβουλίες από τους Πειραιώτες, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα.

«Συνεχίζουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα και είμαστε αήττητοι. Δεν θέλω να αγχώνεστε για τίποτα. Έχουμε καταφέρει πάρα πολλά φέτος, δεν υπάρχει λόγος να είστε πιεσμένοι και αγχωμένοι. Αυτό που θέλω από εσάς είναι από τη μέση και μπροστά να βγάζετε περισσότερη έμπνευση. Όχι όπως κάνατε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου δεν είχαμε καθόλου έμπνευση», τόνισε ο Σίλβα.

Όσον αφορά τα πλάνα του 38χρονου προπονητή, όλα δείχνουν ότι καταλήγει στον Κασάμι για παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Ο Μπουχαλάκης προέρχεται από μία μεγάλη περίοδο απουσίας και δεν βρίσκεται ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: