Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ζόρικη πρόκριση για Γουέστ Μπρομ!!


Ζόρικη πρόκριση για Γουέστ Μπρομ

Έστω και στα πέναλτι, η Γουέστ Μπρόμιτς νίκησε 4-3 στην έδρα της Πίτερμπρο και προκρίθηκε στους «16» του FA Cup.

Η Γουέστ Μπρομ νίκησε με 4-3 στα πέναλτι (κ.α, παρατ. 1-1) στην έδρα της Πιίτερμπρο, στο πλαίσιο των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας και πήρε την πρόκριση για τους «16» της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τώρα τη Ρέντινγκ στο "Ματζέσκι". Έτσι, γλίτωσε το να πέσει «θύμα» έκπληξης κόντρα σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας, ήτοι δυο κατηγορίες παρακάτω από τους «μπάγκις», οι οποίοι έχουν ευκαιρία κόντρα στους «ρόαγιαλς» να προκριθούν στα προημιτελικά του θεσμού, ύστερα από πολλά χρόνια, έχοντας και ως βασικό στόχο να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της Premier League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τέιλορ στο 55’, ο Φλέτσερ ισοφάρισε για την ομάδα του Μπέρμιγχαμ στο 71’, σκοράροντας στο Κύπελλο ύστερα από οκτώ ολόκληρα χρόνια και, παρά τις πολλές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, το ματς πήγε στο έξτρα ημίωρο και στη «ρώσικη ρουλέτα», όπου η εμπειρία της Γουέστ Μπρομ της χάρισε την πρόκριση, αφού ο Φόστερ απέκρουε τις εκτελέσεις των Σαμούελσεν και Ανγκολ, ενώ για τους "μπάγκις" αστόχησε ο Φλέτσερ.


Η σύνθεση της Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, ΜακΚόλεϊ (19’ Πογκονιόλι), Ολσον, Τσέστερ, Γκαμπόα, Φλέτσερ, Γιάκομπ (62’ Σεσενιό), Γκάρντνερ, ΜακΚλιν, Ροντόν, Μπεραχίνο *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: