Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Στα καλά του, αυτός κάνει διαφορά!!


Στα καλά του, αυτός κάνει διαφορά

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για ένα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού με πολλές δυνατότητες και προσόντα.

***Δεν πειράζει, ας μην είναι εμπορικός-το αντίθετο-ο Ντα Κόστα. Εγώ θα γράψω αυτό που βλέπω, όπως πάντα.

***Από πλευράς λοιπόν δυνατοτήτων και προσόντων, θεωρώ ότι ο Πορτογάλος είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ, που έχουν έρθει εδώ και κάποια χρόνια στην Ελλάδα! Πράγματι δεν είναι γρήγορος, αλλά πόσα στόπερ είναι γρήγορα;

***Ο Πορτογάλος είναι πολύ καλός στον αέρα, έχει καταλυτικές επεμβάσεις χαμηλά, βγαίνει στα πλάγια για να βοηθήσει τα μπακ, ξέρει μπάλα, μπορεί να ξεκινήσει επιθέσεις από πίσω με σωστές πάσες.

***Τέλειος δεν είναι, χαίρω πολύ. Το βλέπω κι εγώ ότι κάποιες φορές σα να κολλάει μέσα στο παιχνίδι, σα να μπλοκάρει και να μην έχει τις τοποθετήσεις που πρέπει να έχει.

***Αλλά έχω την αίσθηση ότι κατά βάση όλα έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση που του λείπει. Ξεκίνησε καλά, μετά έπαθε την θλάση, όταν γύρισε δεν πατούσε γερά, μία έπαιζε με τον Μποτία και μία με τον Σιόβα, σα να είχε χάσει τα βήματά του, δεν χειροκροτήθηκε και πολλές φορές...

***Χθες στην Τρίπολη ο Ντα Κόστα ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Κυριάρχησε πίσω και βγήκε κι απείλησε και μπροστά, βάζοντας ένα έξοχο γκολ. Η εμφάνισή του ήταν επιβλητική, έχοντας στο πλάϊ του νέα παιδιά, όπως οι Βούρος, Τσιμίκας και Σάλιακας.

***Ναι, ο Ντα Κόστα όταν δεν είναι στα καλά του, σου σπάει τα νεύρα! Αλλά ο Ντα Κόστα στα καλά του είναι αμυντικός που κάνει τη διαφορά. Κι όχι μόνο σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος.

***Η μαγκιά του Ολυμπιακού, κι όταν λέω Ολυμπιακός εννοώ όχι μόνο την ομάδα, αλλά κι όλο τον περίγυρο, και τον κόσμο και τον Τύπο του, είναι να βοηθήσει ώστε ο Ντα Κόστα να είναι στα καλά του έτσι όπως ήταν χθες στην Τρίπολη.

***Μόνο κέρδος θα έχει η ομάδα, ειδικά τώρα που έρχονται τα πιο δύσκολα...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: