Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Βεζυρτζής: «Φεύγω γιατί βλέπω ότι δεν μπορώ να προσφέρω»


Βεζυρτζής: «Φεύγω γιατί βλέπω ότι δεν μπορώ να προσφέρω»

Αιχμές αφήνει ο Νίκος Βεζυρτζής στη δήλωσή του για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Βεζυρτζής με γραπτή του δήλωση εξηγεί το «γιατί» αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτή αφήνει σαφείς αιχμές αναφέροντας χαρακτηριστικά...

«Φεύγω γιατί βλέπω ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που περίμεναν από έναν άνθρωπο που τους έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές», τονίζει ενώ νωρίτερα υπογραμμίζει ότι ασχολήθηκε και πάλι με τον ΠΑΟΚ γιατί του ζητήθηκε και όχι γιατί «είχα ανάγκη ούτε από δημοσιότητα, ούτε από δόξα», όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Αναλυτικά η δήλωσή του Νίκου Βεζυρτζή...

"Κλήθηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και το έκανα από πάθος για την ομάδα μου, γιατί όνειρό μου είναι να βλέπω τον ΠΑΟΚ ψηλά. Δεν είχα ανάγκη ούτε από δημοσιότητα, ούτε από δόξα.

Aυτό το έχει αποδείξει η ιστορία. Άλλωστε, η ανταμοιβή μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η αγάπη του απλού κόσμου. Στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ υποσχέθηκα να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φέρω την αλλαγή.

Φεύγω γιατί βλέπω ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που περίμεναν από έναν άνθρωπο που τους έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με πίστεψαν και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα «στρατιώτης» της ομάδας μας".
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: