Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ισόπαλο 1-1 το θεσσαλικό ντέρμπι


Ο Μπουντούρης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου Δεν ανέδειξε νικητή το θεσσαλικό ντέρμπι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Ολυμπιακό Βόλου, που έληξε ισόπαλο 1-1. Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε περίπου 4.000 φιλάθλους εκ των οποίων οι τετρακόσιοι ήταν φίλοι των φιλοξενούμενων, που μάλιστα εγκαινίασαν το "πέταλο" του γηπέδου.

Η Αναγέννηση κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 41' όταν μετά από μπαλιά του Βακουφτσή, ο Μπουντούρης έφυγε στην πλάτη των αμυντικών του Ολυμπιακού και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα, Κηπουρού.

Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51', ο Μόνχε κέρδισε πέναλτι από τον Αγγελόπουλο, το οποίο αξιοποίησε ο Ροτζέριο.

Οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη και παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν με συνέπια να παραμείνει το 1-1.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Μόντζο, Δούκας, Διγκόζης (77' Γουέλινγκτον), Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μπουντούρης, Χατζηρίζος (89' Τσάγγαρης), Βακουφτσής (79' Γκόγκας), Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης.
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Μόνχε, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Κόρμπος (46' Καπετάνος), Ούμπιντες (71' Αμπράμοβιτς), Αλβαρες, Ροτζέριο, Μπουλούτ, Λιαπάκης, Σολάκης (66' Σιαλμάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: