Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κυριάρχησε και κέρδισε ο Θρασύβουλος


Ο Χατζηπαντελίδης άνοιξε το σκορ στη Φυλή Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Θρασύβουλος, που επικράτησε 3-1 του Ιωνικού στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Δίκαιη η νίκη για τους γηπεδούχους, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία το συγκρότημα της Νεάπολης.

Η ομάδα της Φυλής κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, κατάφερε να μπει στο ματς με γκολ από τα... αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 4' ο Κόζλεϊ βρήκε τον Χατζηπαντελίδη και εκείνος με πλασέ, άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν και στο δεύτερο γκολ, ενώ στο 17' είχαν δοκάρι με τον Σπ. Μίχο. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 54' με κεφαλιά του Καραμαλίκη έπειτα από σέντρα του Πιπίνη και παρέμβαση του Παληγεώργου.

Ωστόσο, ο Ιωνικός επέστρεψε άμεσα στο ματς, καθώς στο επόμενο λεπτό μείωσε σε 2-1 με βολέ του Κρίστορι εκτός περιοχής.

Oι παίκτες του Βασίλη Βούζα προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν και μάλιστα στο 92' δέχθηκαν και τρίτο τέρμα με σουτ του Αλεξάντροβιτς έπειτα από πάσα του Σαπάνη.

Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Κωστάκης, Πιπίνης, Σαπάνης, Κόμπο, Κονέσνι, Ζώνας, Παληγεώργος (71' Αλεξάντροβιτς), Καραμαλίκης, Κόζλεϊ, Σπ. Μίχος, Χατζηπαντελίδης (81' Τσούτσουρας).
Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Μωραΐτης, Μπάγιτς, Μακράκης, Ελ Χαλαουάνι, Γάλας (61' Σ. Παπαζούδης), Απ. Παπαζούδης, Πεδάνο (31' Φουρτάδο), Λανγκλέ, Κριστόρι, Τσερκέζος (17' Ρουσάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: