Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Μελίσσης: «Να σωθεί η Λάρισα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την ευχή του να παραμείνει η Λάρισα στην Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Χρήστος Μελίσσης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6. «Τώρα με ενδιαφέρει να μείνει η Λάρισα στην κατηγορία, μετά, βλέπουμε», σχολίασε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο σχολίασε πως δίκαια θα κατακτήσει τον τίτλο -εφόσον αυτό συμβεί.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χρήστου Μελίσση:

-τι πήγε στραβά:

«Σίγουρα δεν είναι η χρονιά που θέλαμε όλοι. Βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση. Τώρα κάναμε δύο σημαντικές νίκες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα πράγματα δεν έχουν καθαρίσει. Από την αρχή ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και έφυγαν από τον κορμό. Άρχισε νωρίς η προετοιμασία και δεν ήρθαν νωρίς τα αποτελέσματα, οπότε φτάσαμε εδώ».

-το πρωτάθλημα:

«Δίκαια ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο πρωτάθλημα. Είναι η πιο σταθερή ομάδα και είναι καλύτερος από τους άλλους διεκδικητές. Πιστεύω ότι σημαντική ήταν η στιγμή της απόφασης του κ.Πατέρα να αλλάξει προπονητή. Τώρα η ομάδα παίζει καλύτερα και νομίζω ότι δίκαια θα πάρει τον τίτλο»

-το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟ:

«Ακόμη δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Παναθηναϊκό. Θα μιλήσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα με ενδιαφέρει η σωθεί η Λάρισα και μετά βλέπουμε».

-το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική ομάδα:

«Οι κλήσεις στην Εθνική γίνονται βάσει και της απόδοσης της ομάδας. Προσωπικά, θεωρώ ότι έχω κάνει καλές εμφανίσεις αλλά η ομάδα όχι. Πάντως, για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πρόκληση η Εθνική. Έτσι κι εγώ αναμένω με μεγάλη αγωνία».

-την πορεία του ΠΑΟΚ:

«Από πέρυσι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε και έκανε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι μια από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, το οποίο έχει ανάγκη μια ανταγωνιστική ομάδα. Το χρειάζεται αυτό το πρωτάθλημα».

-τη μάχη της παραμονής και την έλλειψη ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα τα περασμένα χρόνια:

«Πάντα λείπει ο ανταγωνισμός, αλλά φέτος υπάρχει ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα και στις πρώτες θέσεις και στην ουρά. Ειδικά εκεί γίνεται ένας χαμός και δεν πρέπει, ούτε μπορούν να εφησυχάσουν οι ομάδες. Πιστεύω και θέλω να σωθεί η Λάρισα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: