Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Αρης-Αγκαλιά με την Ευρώπη

Αγκαλιά με την Ευρώπη

Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Άρης έχει πάρει σημαντική διαφορά ασφαλείας από την έκτη της βαθμολογίας Καβάλα. Πλέον, τα πάντα από δώ και πέρα εξαρτώνται καθαρά και μόνο από τους «κίτρινους».

Ο υπερόπτης Άαντ Ντε Μος είχε δηλώσει αμέσως μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη ότι δεν ανησυχεί και ότι η ομάδα του η Καβάλα έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα από τον Άρη οπότε είναι και πιο κοντά στο να κερδίσει το εισιτήριο για την πρώτη πεντάδα και τα πλέϊ-οφ του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Τώρα, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη, βλέπει την πλάτη του Άρη και μάλιστα βρίσκεται πέντε βήματα πιο πίσω.
Τι γίνεται όμως από δω και πέρα;
Τι μπορεί να αλλάξει στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ;
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και ας μετρήσουμε λίγο τα κουκιά βάσει του προγράμματος που έχουν μπροστά τους οι δύο διεκδικητές των πλέι-οφ, ο Άρης, το αδιαφιλονίκητο φαβορί και η Καβάλα, το αουστάϊντερ και η μοναδική από τις ομάδες που τον κυνηγούν .
Οι «κίτρινοι» έχουν μπροστά τους την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική. Αμέσως μετά ακολουθεί η κόντρα με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 28η , η έξοδος στην Τρίπολη την 29η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη στο φινάλε.
Η Καβάλα υποδέχεται τη Λάρισα, στη συνέχεια τον Εργοτέλη, μετά πάει στην Τούμπα και κλείνει με τον Πανιώνιο στο Ανθή Καραγιάννη. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: