Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΧΑΛ - Τέλος ο Μπράουν


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χαλ αποτελεί ο Φιλ Μπράουν. Προσωρινά στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου, που μετά από 29 αγωνιστικές στην Premier League βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα κάτσουν οι βοηθοί προπονητή Μπράιαν Χόρτον και Στιβ Πάρκιν.

Η ανακοίνωση: «Η παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πρωταρχικός στόχος και η διοίκηση πιστεύει ότι η αλλαγή προπονητή είναι σωστή επιλογή αυτή τη χρονική στιγμή. Η ομάδα θα ενημερώνει τους οπαδούς της για όποια εξέλιξη υπάρχει στο θέμα: προπονητή. Στο μεταξύ, ο Μπράιαν Χόρτον και ο Στιβ Πάρκιν θα προετοιμάσουν την ομάδα για το παιχνίδι με την Πόρτσμουθ το ερχόμενο Σάββατο».

Ο Μπράουν οδήγησε το 2008 στην πρέμιερσιπ τη Χαλ, η οποία μόλις πριν από έξι χρόνια βρισκόταν στη League Two (Δ΄ κατηγορία). Πέρυσι παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία, εξασφαλίζοντας τη σωτηρία της στην τελευταία αγωνιστική. Φέτος, όμως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για την ομάδα, η οποία, μετά την εντός έδρας ήττα 2-1 του Σαββάτου από την Άρσεναλ στις καθυστερήσεις, είναι προτελευταία στην κατάταξη με 24 βαθμούς, τρεις μακριά από τη σωτηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: