Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Με Κονέ και Ιάκομπ στην Κρήτη


Ο Παναγιώτης Κονέ με τη φανέλα του Ηρακλή. Δύο καθοριστικές επιστροφές "γράφει" ο Ηρακλής ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Στην Κρήτη θα δώσουν το «παρών» οι Ιάκομπ και Κονέ. Οι δύο παίκτες ήταν τιμωρημένοι και η παρουσία τους προφανώς θα προσφέρει λύσεις για τον Μπουμπένκο στη βασική ενδεκάδα.

Μία ενδεκάδα, που σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να έχει αμυντικούς προσανατολισμούς όπως στο Περιστέρι. Ο Σλοβάκος αναμένεται να παρατάξει σχήμα με στόχο τη νίκη.

Τέσσερις αγώνες απέμειναν και ο Ηρακλής με 31 βαθμούς έχει ξεπεράσει το άγχος. Μάλιστα, στις τελευταίες αγωνιστικές, με δεδομένο ότι υποδέχεται τόσο τον ΠΑΣ Γιάννενα όσο και την Ξάνθη, ομάδες, που βρίσκονται στο. χείλος του γκρεμού θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι σοβαρός και αποφασιστικός.

Η εντυπωσιακή συγκομοιδή δεν σημαίνει πως η υπόθεση παραμονή έχει ξεκαθαρίσει. Υπάρχει συνωστισμός αρκετών ομάδων στις τελευταίες θέσεις και δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό στους εναπομείναντες αγώνες.

Χρειάζεται τουλάχιστον μια καθαρή νίκη μέχρι το τέλος και ότι ακόμη καλύτερο προκύψει, με αρχή την κόντρα στο Παγκρήτιο. Οι "κυανόλευκοι" ταξιδεύουν στην Κρήτη, όπου τα τελευταία χρόνια καταφέρνουν και παίρνουν βαθμούς.

Με Παναθηναϊκό χωρίς Μιλάνο
Ο Μάουρο Μιλάνο συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στον αγώνα με τον Ατρόμητο και είναι υποχρεωμένος να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Κατόπιν απόφασης του Γιόζεφ Μπουμπένκο, ο Αργεντινός θα απουσιάσει από τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: