Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ - “Δεν έχω πρόβλημα με τον Μουρίνιο”

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ρίχνει τους τόνους ο Κάρλος Αντσελότι, στην κόντρα του, με τον Ζοσέ Μουρίνιο, λέγοντας πως απλά πρόκειται για έναν αγώνα Champions League, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ίντερ και όχι μια διαμάχη μεταξύ δυο προπονητών. Οι δυο ομάδες, θα τεθούν αντιμέτωπες το βράδυ της Τρίτης, στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Οι σχέσεις των δυο προπονητών, είναι τεταμένες, από την περίοδο ακόμα που ο Αντσελότι ήταν τεχνικός της Μίλαν και έγιναν ακόμη χειρότερες, όταν έκατσε στο πάγκο, που είχε καθήσει και ο Μουρίνιο.

“Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Μουρίνιο. Είναι ένα παιχνίδι Τσέλσι – Ίντερ, όχι Αντσελότι – Μουρίνιο”, είπε ο Αντσελότι στο επίσημο site της FIFA και συνέχισε: “Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε και να πάμε στην επόμενη φάση”.

Ο τεχνικός των “Λονδρέζων” μίλησε και για την ατμοσφαίρα στην ομάδα. “Είναι μια καλή ατμόσφαιρα υπάρχει τώρα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίηθηση και να δείξουμε χαρακτήρα. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: