Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Βιτόλο: Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Βίκτορ Βιτόλο για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη. «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για την ήττα. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, παρόλο που δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Αλλά είδαμε κι έναν διαιτητή, που από το πρώτο λεπτό δεν ήταν δίκαιος» δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ρίζα του προβλήματος ήταν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν οι κίτρινες κάρτες δόθηκαν πολύ εύκολα σε μας, μετά ήρθε το πέναλτι και το γκολ και μας δυσκόλεψε περισσότερο. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον αυτό το ματς ανήκει στην ιστορία, οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι».

Όσο για το αν αυτός και οι συμπαίκτες το επηρεάστηκαν από τα όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου, αλλά και από τα πανό που υπήρχαν στα κάγκελα, ο Ισπανός μέσος επισήμανε: «Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι δε δίναμε σημασία στο τι γινόταν εκτός γηπέδου. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, φυσικά και είδα τα πανό στο σημείο που τα βάλανε, αλλά δεν έδωσα καμία σημασία».

Για το στόχο που υπάρχει πια για την ομάδα του ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο της σεζόν, ο 27χρονος άσος σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει φέτος μια πάρα πολύ καλή πορεία για να μιλάει απλά για τη 2η θέση. Ξέρουμε ότι πλέον το πρωτάθλημα είναι ακόμα πιο δύσκολο τώρα να το κατακτήσουμε. Θα παλέψουμε για να φτάσουμε στην ψηλότερη δυνατή θέση και θα κυνηγήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτό το στόχο».

Για τους φιλάθλους του Δικεφάλου, που περίμεναν στην Τούμπα την αποστολή το βράδυ της Κυριακής, ο Ισπανός χαφ τόνισε: «Αυτό που συνέβη χθες δείχνει τι είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι απλώς ένας σύλλογος, είναι μια μεγάλη οικογένεια, με κόσμο που στηρίζει και στα δύσκολα την ομάδα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Βλάνταν Ίβιτς, σχολίασε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Βλάνταν, αν όλα πάνε καλά και υπογράψει, με την αξία του κερδίζει ένα νέο συμβόλαιο».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ο Βίκτορ Βιτόλο είπε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια άλλη μεγάλη ομάδα. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα έχουμε μαζί μας και τον κόσμο. Να ξέρει ο κόσμος ότι εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: