Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΠΑΕ ΠΑΟΚ-Ανακοίνωση κατά της Αστυνομίας

http://www.sport.gr/files/news/2010-03-15/1268656039_472083_250x.jpgΝέα ανακοίνωση εξέδωσε μέσα σε λίγες ώρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά όχι για την διαιτησία του Ηλία Σπάθα, αλλά για να καταδικάσει τα μέτρα τάξης που πήρε η Αστυνομία για το ντέρμπι με τον Αρη...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Θα θέλαμε να καταδικάσουμε την Ελληνική Αστυνομία που σχεδίασε και εκτέλεσε άψογα τα μέτρα τάξης προκειμένου τελικά η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παραμείνει επί 50 λεπτά στο λεωφορείο περικυκλωμένη από φιλάθλους του Άρη και να ρισκάρει την σωματική της ακεραιότητα κατά την είσοδο της στο γήπεδο.

Ανάλογα αποτελεσματική ήταν και η προστασία της αποστολής του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη της στο γήπεδο. Οι εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά κανάλια αντικατοπτρίζουν κατά το ήμιση της βάρβαρης πραγματικότητας.

Προφανώς η Ελληνική Αστυνομία είχε κουραστεί τόσες εβδομάδες να εμποδίζει το δημοκρατικό δικαίωμα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ να υποστηρίξουν ειρηνικά την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνες. Η προστασία του πολίτη βρίσκεται σε εξέλιξη προφανώς για όποιον πολίτη δεν δηλώνει ΠΑΟΚτσής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: