Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ζιλμπέρτο: «Είναι στο χέρι μας η ανατροπή»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η ήττα με 3-1 στο ΟΑΚΑ ελαχιστοποιεί τις ελπίδες πρόκρισης του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Europa League, αλλά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν καταθέτει τα όπλα. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA, ο Βραζιλιάνος μέσος παρουσιάστηκε αισιόδοξος εν όψει του επαναληπτικού της Πέμπτης στο Βέλγιο απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα για μας μετά την ήττα με 3-1 στην Αθήνα, αλλά θα πρέπει να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Είχαμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην έδρα μας από αυτό του πρώτου αγώνα και είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση», δήλωσε ο διεθνής άσος.

Όσο για το αν οι «πράσινοι» υποτίμησαν στον πρώτο αγώνα τους αντιπάλους τους, είπε: «Δεν υποτιμήσαμε τη Σταντάρ Λιέγης. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, ιδιαίτερα σε μία διοργάνωση όπως το Europa League. Όλοι έπαιξαν το ρόλο τους για να έχουμε αυτή την απογοητευτική εμφάνιση. Ήταν μία προειδοποίηση για μας και πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα που πήγαν στραβά πριν τον επαναληπτικό στο Βέλγιο».

Τέλος, ερωτηθείς αν ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς έκρινε με την απόδοσή του το πρώτο παιχνίδι, απάντησε: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι καλός παίκτης, αλλά πιστεύω πως το αποτέλεσμα οφείλεται στον τρόπο που η Σταντάρ Λιέγης αγωνίστηκε συνολικά απέναντί μας. Ήταν ένα συγκροτημένο σύνολο και αυτό έκανε τη διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: