Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Αρης, Κάμπορα, κύπελλο...


Ο Κάμπορα πανηγυρίζει μπροστά στον Γκαρσία Σπουδαία γκολ που συνδυάστηκαν με εξαιρετική εμφάνιση και νίκη-χρυσάφι στην προσπάθεια να μείνει σε τροχιά πλέι-οφ. Ο λόγος για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του κυριακάτικου ντέρμπι ,τον Χαβιέ Κάμπορα. Ο Αργεντινός επιθετικός του Αρη θα μπορούσε να σημειώσει και χατ-τρικ, αν ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κόκε.

Ωστόσο αυτό λίγη σημασία έχει, μιας και όπως τόνισε πήρε την «εκδίκηση» του. «Δυστυχώς δεν κατάφερα να σκοράρω στη φάση του πέναλτι. Διάλεξα την αριστερή γωνιά, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Ωστόσο είμαι ευτυχισμένος που με τα δύο γκολ που πέτυχα, καθώς πήρα την εκδίκηση μου». Σχετικά με τα τέρματα που σημείωσε και αν το δεύτερο γκολ που πέτυχε ήταν το καλύτερο με την φανέλα του Αρη απάντησε κατηγορηματικά: «Ναι, ναι», ενώ για το που σκοπεύει να σταματήσει έχοντας σκοράρει ήδη ένδεκα φορές, τόνισε: «Απλά. συνεχίζουμε».

Αναφορικά με το αν η χθεσινή νίκη ήταν μια «εκδίκηση» για την ήττα στον α΄ γύρο, είπε: «Σαφώς και είναι μια εκδίκηση. Στο ματς του πρώτου γύρου ήμασταν καλοί για τουλάχιστον ένα ημίχρονο και ο αντίπαλος σε κάθε κατεβασιά έκανε γκολ. Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα για εμάς, βάση της εικόνας μας σε εκείνο το παιχνίδι».

Τέλος, ο Αργεντινός επιθετικός δεν μπορούσε να μην δεν ρωτηθεί για την εκπληκτική παρουσία του κόσμο, για τον όποιο τόνισε: «Πραγματικά ήταν φανταστικός. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του. Θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση και να τους την αφιερώσουμε».

Κατά τα άλλα, υπάρχει πλέον έντονη κινητικότητα για την επόμενη στάση... Για τον αγώνα του κυπέλλου με την Καβάλα που οριοθετεί τους φετινούς στόχους του Αρη, αφού έχει σκοπό να φτάσει ακόμη και στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Στο πρώταθλημα, τέσσερις στροφές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Αρης έχει πάρει σημαντική διαφορά ασφαλείας από την έκτη της βαθμολογίας Καβάλα. Μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, οι «κίτρινοι» έχουν μπροστά τους την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική. Αμέσως μετά ακολουθεί η κόντρα με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 28η , η έξοδος στην Τρίπολη την 29η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη στο φινάλε.

Η Καβάλα υποδέχεται τη Λάρισα, στη συνέχεια τον Εργοτέλη, μετά πάει στην Τούμπα και κλείνει με τον Πανιώνιο στο Ανθή Καραγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: