Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Μπέκαμ, χάνει τη σεζόν και το Μουντιάλ

http://www.contra.gr/images/m/David-Beckham-Milan_m.jpgΆδοξα τέλειωσε η χρονιά για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Μίλαν με την Κιέβο την Κυριακή (1-0), με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν πρόκειται μερική ή ολική ζημιά. "Θα λείψει πιθανόν για ένα διάστημα 5-6 μηνών", υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι μετά το τέλος του αγώνα, επικαλούμενος τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, συμπληρώνοντας: "Το είδα να υποφέρει από τους πόνους. Τον αγκάλιασα και του πρότεινα, αν και ο ίδιος το θέλει, να μείνει και την επόμενη σεζόν σε εμάς".

Ο τραυματισμός αυτός, όπως είναι λογικό, κρατά τον Μπέκαμ εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ δεν πρόκειται να προλάβει ούτε το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ιούνιο, στη Νότιο Αφρική.

Ο Μπέκαμ θα ταξιδέψει άμεσα στη Φινλανδία προκειμένου να χειρουργηθεί από τον μετρ σε τέτοιους τραυματισμούς, Δρ. Σακάρι Οράβα.

Ο Οράβα έχει αναλάβει περιπτώσεις κι άλλων αθλητών με παρόμοιους τραυματισμούς, όπως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο Πέπε Γκουαρντιόλα, ο Χάιλε Γκεμπρεσιλασιέ κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: