Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Παίρνει το χρίσμα ο Αδαμίδης


Ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης Τη Δευτέρα ο Σταύρος Αδαμίδης θα πάψει να είναι "εν δυνάμει" και θα είναι και με τη... βούλα ο 42ος πρόεδρος στην ιστορία της ΑΕΚ. Η κυριακάτικη συνάντηση των κ. κ. Νοτιά, θανόπουλου, Παππά και Αδαμίδη, ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και σε λίγες ώρες ο 36χρονος δικηγόρος θα αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ!

Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνάντηση συζητήθηκαν αρκετές λεπτομέρειες του ιδιωτικού συμφωνητικού. Σε αυτό δεν υπάρχουν ρήτρες, καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες τόσο των μετόχων και συγκεκριμένα της χρηματοδότησης της ΠΑΕ, όσο και του κ. Αδαμίδη. Επίσης αποφασίστηκε να γίνει μία νέα σύμβαση για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, για την οποία θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση για να εγκριθεί.

Από εκεί και πέρα, στο "στρατόπεδο" των "κιτρινόμαυρων" επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση στην αναμέτρηση με την Καβάλα. Η ΑΕΚ επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, πέτυχε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της τη φετινή αγωνιστική περίοδο, κόντρα σε μία ομάδα που δεν είχε χάσει από καμία ομάδα από την πρώτη πεντάδα και πλέον υπάρχει έκδηλη αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας.

Στον "δικέφαλο" δεν κρύβουν ότι στόχος τους είναι να εξασφαλίσουν τη συμμετοχής τους στο Champions League της επόμενης περιοόδου μέσω της διαδικασίας των play off. Μάλιστα πλέον έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. Σε περίπτωση που εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στην έξτρα αυτή μίνι διοργάνωση θα μοιραστούν από 500.000 ευρώ, ενώ αν καταφέρουν και μπούνε στους ομίλους, το ποσό αυτό θα διπλασιαστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: