Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ρεάλ Μαδρίτης: Ισοφάρισε το προσωπικό ρεκόρ του ο Κ.Ρονάλντο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί η πρώτη σεζόν του Κακά στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" να αποδεικνύεται εφιαλτική για τον Βραζιλιάνο άσο, δεχόμενος κριτικές από οπαδούς και Τύπο, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τουναντίον, ο Πορτογάλος πρώην μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "βομβαρδίζει" με συνέπεια τις αντίπαλες εστίες στην Ισπανία, και στον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ πανηγύρισε πέρα από τη νίκη της ομάδας του (4-1) και το δικό του γκολ, και ένα προσωπικό ρεκόρ.

Σκοράροντας στο "Jose Zorrilla" κόντρα στη Βαγιαδολίδ, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για πέμπτη σερί αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβισιόν μετά από τα τέρματα κόντρα σε Χέρεθ, Βιγιαρεάλ, Τενερίφη και Σεβίλλη ενώ αν τα καταφέρει και με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Χιχόν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεπεράσει και τον ίδιο τον εαυτό του.

Και αυτό γιατί ο Ρονάλντο κατάφερε να βρει δίχτυα για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές και στην Πρέμιερ Λιγκ με αντιπάλους τις Ντέρμπι, Μπόλτον, Λίβερπουλ, Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο, σε μία σεζόν (2007-08) μάλιστα που ήταν άκρως παραγωγικός με 42 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24άχρονος άσος είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις και ο δεύτερος για τους "μερένγκες" στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 15 τέρματα πίσω από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν (19 τέρματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: