Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Αιγάλεω: "Κυριαρχούν τα "στημένα" παιχνίδια"


Το σήμα του Αιγάλεω Εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιγάλεω κατά της διαιτησίας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό. Οι Αθηναίοι υποστηρίζουν οτι στη χώρα μας κυριαρχούν τα "στημένα" παιχνίδια, ενώ βάλλον κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Ενα ακόμα παιχνίδι της ομάδας μας χάθηκε διότι το ήθελε ένας διαιτητής. Είναι προφανές ότι όλοι αυτοί oι "Κύριοι" που επαγγέλθηκαν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου μετά την απομάκρυνση Γκαγκάτση κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με διαφορετικά "εργαλεία".

Τα στημένα παιχνίδια κυριαρχούν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Πιλάβιος νίπτει τα χείρας του. Η τριάδα της ΚΕΔ (Τεροβίτσας, Παπαδάκος, Φινοκαλιώτης) όχι μόνο δεν ασχολείται με τους διαιτητές των αγώνων αυτών, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο πολλοί να νοσταλγούν την εποχή Ψυχομάνη.

Το Αιγάλεω έχει μεγάλη ιστορία και θα συνεχίσει να υπάρχει όταν η κάθε μορφή "σπείρας" της Λ. Συγγρού έχει παραδοθεί στην χλεύη και το ανάθεμα όλων των υγειών φιλάθλων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: