Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κόκε: «Ώθηση για τη συνέχεια»

Κόκε: «Ώθηση για τη συνέχεια»

Μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο ήταν από τους καλύτερους του χθεσινού Άρη. Ο Σέρχιο Κόκε φανερά ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του, έκανε λόγο για την εικόνα της ομάδας του, την οποία και χαρακτήρισε την καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να έχει ο Άρης. Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Είδαμε την καλύτερη εικόνα που θα μπορούσε να έχει ο Άρης, αλλά και ο κόσμος της ομάδας. Εξάλλου παιχνίδια σαν το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».
Η χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ, σίγουρα ανεβάζει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών. Κάτι που επιβεβαίωσε ο αρχηγός των «κίτρινων» ερωτώμενος για το μεθαυριανό ματς κυπέλλου με την Καβάλα: «Πλέον η ψυχολογία μας βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα. Η νίκη αυτή μας δίνει ώθηση για την συνέχεια και έτσι πρέπει να παίξουμε και την Τετάρτη κόντρα στη Καβάλα, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια». Αναφορικά με την φάση του χαμένου πέναλτι και αν φοβήθηκε για το πως θα αντιδράσει η ομάδα του στη πορεία του αγώνα, ο αρχηγός του Άρη υπογράμμισε: «Δεν φοβηθήκαμε μετά το χαμένο πέναλτι. Συμβαίνουν αυτά. Ο Κάμπορα μου ζήτησε να το εκτελέσει. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Είχαμε όμως πολύ καλή ψυχολογία. Ήμασταν ήρεμοι, ήρθε και το γκολ στην συνέχεια που μας βοήθησε να φθάσουμε στη νίκη».

«Μένουν τέσσερα παιχνίδια»

Με τη χθεσινή του νίκη ο Άρης ξέφυγε πέντε βαθμούς από την έκτη Καβάλα. Διαφορά που του δίνει τον χαρακτηρισμό του ακλόνητου φαβορί για την κατάληψη της 5ης θέσης. Ο Κόκε ρωτήθηκε για το αν η χθεσινή νίκη, ήταν νίκη play-off, με τον Ισπανό να τονίζει: «Μένουνε τέσσερα σημαντικά παιχνίδια με μας σήμερα να κάναμε ένα ακόμα βήμα», ενώ για το αν οι συμπαίκτες του και ο ίδιος πήραν «εκδίκηση» για την ήττα στον πρώτο γύρου, είπε: «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα της Τούμπας ήταν πλασματικό. Αντιθέτως εμείς σήμερα (σ.σ. χθες) κερδίσαμε καθαρά με 2-0, ενώ θα μπορούσε να ήταν και με 4-0″. Τέλος και σχετικά με τον αν ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως εμφανίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, απάντησε σε άπταιστα Ελληνικά… «Όχι».Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: