Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ, η επόμενη ώρα


Απογοήτευση Βιερίνια Η αποβολή του Βιερίνια, κατά κύριο λόγο και η δεύτερη του Σνάουτσνερ, αποτελούν αφορμή για να διαμαρτυρηθεί ο ΠΑΟΚ που έσπευσε μετά το ντέρμπι να εκδόσει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας. Έτσι κι αλλιώς, είχε δημιουργηθεί ένταση στη διάρκεια της εβδομάδας για τον Σπάθα, από την πλευρά του ΠΑΟΚ που αναφέρθηκαν σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Ο Σάντος, για πρώτη φορά, στάθηκε στη διαιτησία σε βαθμό που το παιχνίδι και η ήττα από τον Αρη με τη μέτρια έως κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, να περάσει σε δεύτερο πλάνο. Ο δε Βιερίνια, δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς αποβλήθηκε και είχε απορίες τόσο για την πρώτη κίτρινη όσο και για τη δεύτερη.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω» έλεγε στα αποδυτήρια, ενώ όταν ρωτήθηκε για το διαιτητή, αρκέστηκε να πει με νόημα: «Έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Με απέβαλε χωρίς να έχω κάνω καν φάουλ».

Πάντως, από σήμερα ό ΠΑΟΚ φαίνεται να αλλάζει σελίδα και να κοιτάζει μπροστά με την ίδια λογική, όπως ακριβώς πριν από την αναμέτρηση με τον Aρη. Oσο κι αν απομακρύνθηκε από την κορυφή, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη και είναι βέβαιο ότι δεν θα παραδώσει τα όπλα...

Στην Τούμπα δε, αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, συγκεντρώθηκαν περίπου 300 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και χειροκρότησαν την αποστολή, που επέστρεψε από το Χαριλάου, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων», παρά την ήττα.

Ζαγοράκης κατά Σπάθα
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά τη λήξη του αγώνα και μιλώντας στους παίκτες του ΠΑΟΚ είπε: «Ζητάω συγνώμη επειδή δεν μπόρεσα να προστατεύσω την ομάδα από τη διαιτησία. Εγώ δεν είμαι παράγοντας, ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Εγώ, ο Κονσεϊσάο και ο Ποικιλίδης να κάναμε μια ομάδα με τέτοια διαιτησία θα σας νικούσαμε».

Νωρίτερα, στα αποδυτήρια των διαιτητών, επιτέθηκε φραστικά στον Σπάθα κι ο τελευταίος απείλησε να τον μηνύσει για όσα ξεστόμισε... Η οργή για τη διαιτησία του Σπάθα οδήγησε δεκάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", όπου είχε μεταβεί και ο Πειραιώτης ρέφερι για να ταξιδέψει για την Αθήνα. Ισχυρή αστυνομική δύναμη απέτρεψε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρεθούν ενώπιος ενωπίω με τον Σπάθα και να του εκφράσουν τα παράπονα για τα όργια που έκανε στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: