Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η απόδραση των έντεκα 11 Νο2

http://www.contra.gr/images/m/EscapeToVictory_m.jpgΗ απόδραση των 11. The remake». Αυτός είναι ο στόχος του Βίνι Τζόουνς, ο οποίος έχει αναλάβει την προσπάθεια να γυριστεί ξανά η ιστορική ταινία.Η υπόθεσή ήταν η εξής: Αιχμάλωτοι πολέμου αποφασίζουν να παίξουν έναν αγώνα με τα γερμανικά στρατεύματα, με ουκ ολίγους μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου να λαμβάνουν μέρος, όπως ο Πελέ, ο Μπόμπι Μουρ, ο Οσβάλντο Αρτνίλες,Καζιμιέρζ Ντέινα κ.α. Μερικοί όμως έχουν καταστρώσει σχέδιο προκειμένου να αποδράσουν από τα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όμως οι υπόλοιποι δεν ακολουθούν καθώς ο Ρούσελ Οσμάν διψάει για τη νίκη: «Αφού μπορούμε να τους κερδίσουμε», είπε και κατάφερε να πείσει τους υπόλοιπους να μείνουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι των γερμανών γίνεται ακόμη πιο σκληρό με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί τραυματισμοί. Οι αιχμάλωτοι προς το τέλος του αγώνα, καταφέρνουν να πετύχουν ένα γκολ που τους έβαζε μπροστά στο σκορ με 5-4, όμως ο διαιτητής για προφανείς λόγους το ακύρωσε. Μάλιστα στην εκπνοή του αγώνα δίνει πέναλτι στις κατοχικές δυνάμεις, το οποίο όμως αποκρούει ο Σταλόνε και προκαλεί ντελίριο στο κοινό που αρχίζει και φωνάζει «Victory» (νίκη), εισβάλοντας στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει. Κάτι που αποτέλεσε την τέλεια κάλυψη προκειμένου να αποδράσουν και οι υπόλοιποι, έτσι ώστε να υπάρχει happy end.

Αυτό το έργο λοιπόν ο Βίνι Τζόουνς θέλει να το γυρίσει ξανά. Μάλιστα ήδη έχει κάνει επαφές με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος δεν αναμένεται να αρνηθεί την πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: