Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η ΑΕΚ βοήθησε τον Παναθηναϊκό, μάχη στην ουρά


Μπάλα.... Ο Παναθηναϊκός είχε τη βοήθεια της ΑΕΚ την 27η αγωνιστική για να πλησιάσει περισσότερο στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου από το 2004. Η "Ενωση" με τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν άφησε το "δικέφαλο" του βορρά να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τους "πράσινους" που ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον Ολυμπιακό με 1-0.

Για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα του φτάνουν δύο νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια ή αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί από την Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ δεν νικήσει στο Αλκαζάρ, τότε του αρκεί και το τρίποντο στο Περιστέρι για να στεφθεί από την επόμενη αγωνιστική πρωταθλητής Ελλάδος.

Για να φτάσει ο Ολυμπιακός και φέτος στην κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει να νικήσει και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδι, ενώ ο Παναθηναϊκός να μην νικήσει σε δύο από τους τρεις αγώνες τους. Οσο για τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει μία ήττα και μία ισοπαλία, ο Ολυμπιακός μία ισοπαλία και ο ίδιος να πανηγυρίσει το τρίποντο και στις τρεις αναμετρήσεις που έχει να δώσει.

Παναθηναϊκός
Ατρόμητος Αθηνών - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός - Ηρακλής
Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός
Ολυμπιακός - Σκόντα Ξάνθη
Πανθρακικός - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός - Αρης

ΠΑΟΚ
Λάρισα - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Καβάλα
ΠΑΟΚ - Εργοτέλης

Στην ουρά

Στον πάτο της βαθμολογίας, έξι ομάδες δίνουν τη μάχη τους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστής έχει περιπλέξει τα πράγματα, καθώς η προτελευταία Ξάνθη, απέχει μόλις μία νίκη από τη Λάρισα, η οποία βρίσκεται στη 10η θέση. Τα σενάρια είναι πολλά, αφού μπορεί να υπάρξει και ισοβαθμία πολλών ομάδων.

Λάρισα
Λάρισα - ΠΑΟΚ
Πανιώνιος - Λάρισα
Λάρισα - Λεβαδειακός

Εργοτέλης
Καβάλα - Εργοτέλης
Εργοτέλης - Γιάννινα
ΠΑΟΚ - Εργοτέλης

Λεβαδειακός
Αρης - Λεβαδειακός
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
Λάρισα - Λεβαδειακός

Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός
Αστέρας Τρίπολης - Αρης
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

Γιάννινα
Ηρακλής - Γιάννινα
Εργοτέλης - Γιάννινα
Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Σκόντα Ξάνθη
Ολυμπιακός - Σκόντα Ξάνθη
Σκόντα Ξάνθη - Ατρόμητος Αθηνών
Ηρακλής - Σκόντα Ξάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια: