Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

«Εμείς χάσαμε το πρωτάθλημα»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/7898a0a6d506990b0cb60cb491e7832c_L.jpg?943912800?943912800?943912800Για ακόμα μια φορά ο Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε ότι το φετινό πρωτάθλημα θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας σε συνέντευξή που παραχώρησε ότι ο Ολυμπιακός έχασε από μόνος του τον τίτλο. Ακολουθούν τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» στη «SportDay»:

-Για το αν αλλάζει κάτι για τον τίτλο:
«Παίξαμε για το γόητρό μας και τον κόσμο μας. Πιστεύω και το είπα ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Σίγουρα αυτή η νίκη επιδρά θετικά στην ομάδα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και εν όψει των επόμενων αγώνων. Πάντα γίνεται αυτό με μία νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου».

-Για τον κόσμο: «Είναι πάντα κοντά μας και θα είναι και τώρα στην προσπάθεια που κάνουμε για να πάρουμε τη δεύτερη θέση, γιατί χρειάζεται να πάει η ομάδα ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι από τον κόσμο, είναι πάντα κοντά μας».

-Για τα έκτροπα όταν έφτασε η ομάδα στο ΟΑΚΑ: «Εγώ το περίμενα. Το δύσκολο ήταν να το αντιληφθούν οι νέοι στην ομάδα. Είναι κάτι που δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Εμείς ξέρουμε τι γίνεται στα ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να αφήσουμε έξω από τον αγώνα όλα τα υπόλοιπα. Και αυτό ήταν το σημαντικό».

-Για το αν χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή το κερδίζει ο Παναθηναϊκός:
«Εμείς το χάσαμε. Και δεν το λέω επειδή κερδίσαμε στα δύο παιχνίδια τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν πρώτοι μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρώτου γύρου, δείχναμε να είμαστε σε καλή κατάσταση και μέσα σε έναν μήνα χάσαμε τον τίτλο με όσα έγιναν. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που έγινε».

-Για την παράδοση με την πρώην ομάδα του:
«Το έχω ξαναπεί ότι το κίνητρο είναι πάντα μεγαλύτερο για μένα σε αυτά τα παιχνίδια. Πάντα έτσι είναι. Το γεγονός ότι κερδίσαμε και δεν δέχθηκα γκολ με κάνει πολύ χαρούμενο».

-Για το αύριο του Ολυμπιακού: «Δεν αλλάζει κάτι, ούτε θα άλλαζε αν χάναμε. Όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, τον κύριο Κόκκαλη που ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος θα κάνει το παν για να αλλάξει αυτή η εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: