Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Συναγερμός για Βίγια


Βίγια και Μάτα πανηγυρίζουν Το όνομα του Ντάβιντ Βίγια επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς λέγεται ότι η Βαλένθια συμφωνεί να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες στις οποίες χτύπησε «κόκκινος συναγερμός» με την είδηση παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι.

Το υπέρογκο χρέος του εξακολουθεί να υφίσταται και ο ισπανικός σύλλογος, σε άλλη μία προσπάθειά του να το αντιμετωπίσει, επανέρχεται στη λύση της πώλησης, τόσο του Βίγια, όσο και του Ντάβιντ Σίλβα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun».

Στη Βαλένθια εκτιμούν ότι από τις δύο μεταγραφές θα αποκομίσουν ένα ποσό της τάξης των 50 εκατ. λιρών (περίπου 55,5 εκατ. ευρώ). Η φημολογία αναφέρει πάντως ότι από μόνη της η μεταγραφή του Βίγια ενδέχεται να αποφέρει 40 εκατ. λίρες (44,4 εκατ. ευρώ).

Πηγές από τη Βαλένθια αναφέρουν ότι μεταξύ των διεκδικητών του παίκτη συγκαταλέγονται η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Από την πλευρά του ο Βίγια λέγεται ότι προτιμά να δοκιμάσει την τύχη του στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Τσέλσι να αποτελεί την πρώτη επιλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: