Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Λινο : “Δεν τα παρατάμε”

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε στον Sport103 FM

Μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, την διαιτησία, την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στο θέμα του συμβολαίου του.

Για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ : “Είμαστε λυπημένοι γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη, κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Η τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο χθεσινό παιχνίδι. Η ΑΕΚ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία και παρόλα αυτά κατάφερε και έβαλε γκολ αντίθετα με εμάς που ενώ κυριαρχήσαμε δεν τα καταφέραμε να παραβιάσουμε την εστία της. Θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε τον Παναθηναϊκό περισσότερο αλλά στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα όλα όπως τα θέλεις. Το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη τελειώσει και θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους”.

Για τη διαιτησία του Κάκου: "Θα ήταν σίγουρα διαφορετικό το παιχνίδι αν είχε αποβληθεί ο Γιάχιτς αλλά δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε πώς θα είχε εξελιχθεί. Εμείς πάντα παλεύουμε είτε για τη νίκη αγωνιζόμαστε με παίκτη περισσότερο είτε με παίκτη λιγότερο. Δεν είναι προς όφελος μας να μιλάμε για τη διαιτησία. Δική μας δουλειά είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, στη διοίκηση υπάρχουν άνθρωποι για να ασχοληθούν με αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε καλές διαιτησίες στα τελευταία παιχνίδια, ίσως η πορεία του ΠΑΟΚ να ενόχλησε κάποιους”.

Για το παιχνίδι με την Λάρισα στο Αλκαζάρ : "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δείξουμε τα στοιχεία που έχουμε δείξει ως ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα. Η Λάρισα δείχνει σημάδια ανάκαμψης τις τελευταίες αγωνιστικές και θα πρέπει να προσέξουμε καθώς δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση."

Για το αν ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται κουρασμένος : "Είναι λογικό καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Γι' αυτό και θα μας κάνει καλό η διακοπή για το Πάσχα αφού η κούραση δεν είναι μόνο σωματική αλλά και ψυχική. Όποιος παίκτης του Δικεφάλου αγωνίζεται δεν το σκέφτεται και δίνει τον καλύτερο του εαυτό αλλά η αλήθεια είναι ότι θα μας κάνει καλό η ξεκούραση κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα."Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: "Υπάρχουν κάποιες επαφές αλλά επειδή υπάρχουν ακόμη αγωνιστικές δραστηριότητες και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά. Όταν έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή θα το συζητήσουμε με την ησυχία μας".


Επιμέλεια : Γιώργος Διπλοΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: